Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That Sugar Film

Documentaire, 2015, 101 minuten
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
De documentaire That Sugar Film is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That Sugar Film op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Maker Damon Gameau presenteert zichzelf als proefkonijn, omringd door de nodige artsen en wetenschappers. Doel van het project is de effecten van suiker in het lichaam te registreren. Dit zal gebeuren via een dieet van 6 weken waarin hij volop voedsel met 'verborgen' suikers tot zich neemt, waarbij de suikerinname gelijk staat aan het consumeren van 40 theelepels suiker per dag.

That Sugar Film op IMDB

Score: 7,4 van de 10

One man's journey to discover the bitter truth about sugar. Damon Gameau embarks on a unique experiment to document the effects of a high sugar diet on a healthy body, consuming only foods that are commonly perceived as 'healthy'. Through this entertaining and informative journey, Damon highlights some of the issues that plague the sugar industry, and where sugar lurks on supermarket shelves.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals That Sugar Film

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
Paradise Beach
Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffenen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
Insidious: The Last Key
Helderziende Elise Rainier wordt geplaagd door herinneringen. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om het verleden te begraven en opent de deur naar duistere geheimen.
Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.