Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

That Sugar Film

Documentaire, 2015, 101 minuten
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
De documentaire That Sugar Film is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That Sugar Film op Moviemeter

Score: 3,15 van de 5

Maker Damon Gameau presenteert zichzelf als proefkonijn, omringd door de nodige artsen en wetenschappers. Doel van het project is de effecten van suiker in het lichaam te registreren. Dit zal gebeuren via een dieet van 6 weken waarin hij volop voedsel met 'verborgen' suikers tot zich neemt, waarbij de suikerinname gelijk staat aan het consumeren van 40 theelepels suiker per dag.

That Sugar Film op IMDB

Score: 7,4 van de 10

One man's journey to discover the bitter truth about sugar. Damon Gameau embarks on a unique experiment to document the effects of a high sugar diet on a healthy body, consuming only foods that are commonly perceived as 'healthy'. Through this entertaining and informative journey, Damon highlights some of the issues that plague the sugar industry, and where sugar lurks on supermarket shelves.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals That Sugar Film

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Secret Obsession
Als Jennifer na een traumatische aanval ontwaakt met geheugenverlies, wordt ze liefdevol verzorgd door haar man. Maar ze merkt al snel dat het gevaar nog niet is geweken.
¡Ay, mi madre!
Na het onverwachte overlijden van haar moeder, van wie ze is vervreemd, moet een vrouw de vreemde instructies in het testament volgen om een grote erfenis te krijgen.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Typewriter
Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.