Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Teen Wolf

Tv-serie, 2017, 1.304.989 beoordelingen
Teen Wolf
Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes maar dat is niet het hele verhaal...
De tv-serie Teen Wolf is uitgebracht in 2017. Deze duistere jeugdserie, die is gebaseerd op de grappige comedy uit de jaren 80, is heel populair. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Teen Wolf op Moviemeter

Score: 2,38 van de 5

Scott is een tiener die deel uitmaakt van een slecht basketballteam. Hij is verliefd op een meisje dat hem totaal niet ziet staan, totdat hij ontdekt dat hij in een weerwolf verandert. In mum van tijd wordt hij de populairste jongen van de school, maar dan verlangt Scott naar de tijd dat alles nog normaal was.

Teen Wolf op IMDB

Score: 8 van de 10

A somewhat awkward teen is attacked by a werewolf and inherits the curse itself, as well as the enemies that come with it.

Acteurs in Teen Wolf

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Teen Wolf

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
The Fall
Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.