Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

INDIA

Film, 2016, 128 minuten
INDIA
Bijna tien jaar nadat zijn kleindochter werd ontvoerd, hoopt haar trouwe opa haar nog steeds te vinden. Daarom volgt hij een gevaarlijke nieuwe aanwijzing.
De film INDIA is uitgebracht in 2016 en duurt 128 minuten. Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

INDIA op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Acht jaar geleden werd Angela, de kleindochter van John Biswas ontvoerd en vermoord, waardoor hij en zijn vrouw Nancy volledig ontspoorden. Terwijl de meesten de hoop hebben opgegeven om ooit de daders te vinden, is John er nog steeds van overtuigd dat hij op een dag wraak kan nemen voor de dood van zijn kleindochter. Onvermoeibaar vraagt ​​hij in het lokale politiebureau bijna elke dag naar nieuws over het onderzoek, maar wordt door de agenten steevast afgewezen. Alleen de ex-politieman Martin Das, die intussen priester is, staat John bij op zijn zoektocht naar de criminelen.

INDIA op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Te3n is a movie starring Amitabh Bachchan, Nawazuddin Siddiqui, and Vidya Balan. A grandfather, a priest, and a police officer investigate the case of a kidnapped child.

Acteurs in INDIA

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals INDIA

Umrika

Umrika

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Autohead

Autohead

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

Sand Storm

Sand Storm

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.