Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij

Documentaire, 2023, 84 minuten
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
De documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 84 minuten. Een kijkje achter de schermen van de carrière van het bekroonde muziekduo Suzan & Freek. Geschikt voor alle leeftijden. Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood, Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
The Song
Wanneer een liedje dat hij voor zijn nieuwe vrouw heeft geschreven een onverwachte hit wordt, belandt een worstelende singer-songwriter in een wereld vol glamour en verleidingen.
A Star Is Born
Een ambitieuze zangeres heeft een passionele relatie met een doorgewinterde muzikant. Haar carrière zit in de lift. Zijn zwaktes brengen hem in een neerwaartse spiraal.