Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Monsters Furever Friends

Film, 2019, 58 minuten
Super Monsters Furever Friends
Tijdens de eerste lentenacht komen de Super Monsters bijeen om lekker te eten en plezier te maken in het park. Maak kennis met hun lieve nieuwe huisdieren!
De film Super Monsters Furever Friends is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Super Monsters Furever Friends

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Super Monsters Furever Friends

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.