Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suits

Black Really Suits You
Tv-serie, 2018, 1.059.464 beoordelingen
Suits
Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.
De tv-serie Suits is uitgebracht in 2018. Gabriel Macht en Patrick J. Adams vertolken de hoofdrol in deze Amerikaanse dramaserie van Aaron Korsh. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suits op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Elke ochtend verlaat Cobra haar ouderlijk huis gesluierd. Ze is ze gewend om zich in een café om te kleden voordat ze naar haar werk gaat. Haar vader, Moncef, wil haar uithuwelijken. Cobra wil echter kiezen. Op een dag verrast een vriend van het gezin haar in charmant gezelschap ...

Suits op IMDB

Score: 9 van de 10

On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers.

Trailer

Acteurs in Suits

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Suits

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.