Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sugar Mountain

Film, 2016, 106 minuten
Sugar Mountain
Twee berooide broers zetten een verdwijning in scène in de bergen van Alaska. Maar als hun stunt anders loopt dan gepland, volgt een bittere overlevingsstrijd.
De film Sugar Mountain is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sugar Mountain op Moviemeter

Score: 2,57 van de 5

Miles, die diep in de schulden zit bij een lokale gangster, overtuigt zijn vriendin Lauren en broer Liam om een verdwijning in scène te zetten in de wildernis van Alaska. Terwijl het stadje er alles aan doet om Miles te vinden begint de lokale sheriff te vermoeden dat er een vuil spelletje gespeeld wordt. Als de sheriff dichter bij de waarheid komt heeft Liam moeite om het geheim te bewaren. Samen met Lauren probeert hij de sadistische gangster en de hardnekkige politie voor te blijven voordat Miles voorgoed verdwenen is.

Sugar Mountain op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Two brothers, down on their luck, fake a disappearance in the Alaskan wilderness so they'll have a great survival story to sell, but the hoax turns out to be more real than they planned.

Acteurs in Sugar Mountain

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Sugar Mountain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.