Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sucker Punch

Film, 2011, 109 minuten
Sucker Punch
Baby Doll, een meisje dat is opgenomen voor een lobotomie in een gesticht in de jaren 50, leidt een groep jonge vrouwelijke patiënten die wil proberen te ontsnappen.
De film Sucker Punch is uitgebracht in 2011 en duurt 109 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Breinbrekend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sucker Punch op Moviemeter

Score: 2,93 van de 5

'Sucker Punch' speelt zich af in de jaren 50. Baby Doll (Emily Browning) wordt door haar kwaadaardige stiefvader naar een psychiatrische inrichting gestuurd. Zijn plan is om binnen vijf dagen lobotomie op haar toe te passen. Door de trauma's die ze er oploopt creëert ze haar eigen wereld waarin alles mogelijk is. Ze raakt geïnspireerd door dat wat er zich afspeelt en beraamt een plan om te ontsnappen.

Sucker Punch op IMDB

Score: 6 van de 10

A young girl is institutionalized by her abusive stepfather. Retreating to an alternative reality as a coping strategy, she envisions a plan which will help her escape from the mental facility.

Acteurs in Sucker Punch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Sucker Punch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
Archibald en het grote leven
Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Een broer en zus die zonder ouders onderwater leven. Een jongen met een zware allergie voor eieren. Een man, onzichtbaar voor de samenleving. Drie korte animatieverhalen.