Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sucker Punch

Film, 2011, 109 minuten
Sucker Punch
Baby Doll, een meisje dat is opgenomen voor een lobotomie in een gesticht in de jaren 50, leidt een groep jonge vrouwelijke patiënten die wil proberen te ontsnappen.
De film Sucker Punch is uitgebracht in 2011 en duurt 109 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Breinbrekend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sucker Punch op Moviemeter

Score: 2,93 van de 5

'Sucker Punch' speelt zich af in de jaren 50. Baby Doll (Emily Browning) wordt door haar kwaadaardige stiefvader naar een psychiatrische inrichting gestuurd. Zijn plan is om binnen vijf dagen lobotomie op haar toe te passen. Door de trauma's die ze er oploopt creëert ze haar eigen wereld waarin alles mogelijk is. Ze raakt geïnspireerd door dat wat er zich afspeelt en beraamt een plan om te ontsnappen.

Sucker Punch op IMDB

Score: 6 van de 10

A young girl is institutionalized by her abusive stepfather. Retreating to an alternative reality as a coping strategy, she envisions a plan which will help her escape from the mental facility.

Acteurs in Sucker Punch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Sucker Punch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.