Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Student of the Year

Film, 2012, 145 minuten
Student of the Year
Voormalige rivalen werden vrienden en gaan opnieuw de strijd aan als de Student of the Year-award op het spel staat, met een beurs voor een Ivy League-universiteit.
De film Student of the Year is uitgebracht in 2012 en duurt 145 minuten. Alia Bhatt, Varun Dhawan en Sidharth Malhotra spelen in deze vrolijke en fantasievolle film van regisseur Karan Johar. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Student of the Year op Moviemeter

Yoginder Vashisht, de decaan van het St. Theresa College, is ernstig ziek. Verschillende studenten uit zijn laatste jaar gaan hem bezoeken. Samen halen ze herinneringen op van hun schooltijd en de 'Student of the Year'-competitie. Terugblikken tonen hoe Rohan Nanda, de zoon van een rijk zakenman, en Abhimanyu 'Abhi' Singh, die uit de middenklasse komt, strijden om de liefde van Shanaya. Hun rivaliteit bereikt een hoogtepunt op een afmattende 'Student of the Year'-competitie.

Student of the Year op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Dean Yoginder Vashisht (Rishi Kapoor), retired, has fallen gravely ill. Several students from his final year at St. Theresa's College rush to his side. In flashbacks, they all recall the events that none of them have gotten over yet, including the dean, and how the "Student of the Year" competition shaped who they were, how they related, and what they've become.

Acteurs in Student of the Year

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Student of the Year

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Love, Divided
Valentina is een jonge pianiste die een nieuw leven begint. Haar buurman David is een uitvinder die niet van lawaai houdt. Een flinterdunne muur wakkert wederzijdse passie aan.
Amar Singh Chamkila
De scherpe lyrics van een nederige zanger uit Punjab veroorzaken een mix van roem en verbolgenheid. Hij worstelt met zijn grote succes en genadeloze kritiek, tot zijn plotse dood.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.