Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Student of the Year

Film, 2012, 145 minuten
Student of the Year
Voormalige rivalen werden vrienden en gaan opnieuw de strijd aan als de Student of the Year-award op het spel staat, met een beurs voor een Ivy League-universiteit.
De film Student of the Year is uitgebracht in 2012 en duurt 145 minuten. Alia Bhatt, Varun Dhawan en Sidharth Malhotra spelen in deze vrolijke en fantasievolle film van regisseur Karan Johar. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Student of the Year op Moviemeter

Yoginder Vashisht, de decaan van het St. Theresa College, is ernstig ziek. Verschillende studenten uit zijn laatste jaar gaan hem bezoeken. Samen halen ze herinneringen op van hun schooltijd en de 'Student of the Year'-competitie. Terugblikken tonen hoe Rohan Nanda, de zoon van een rijk zakenman, en Abhimanyu 'Abhi' Singh, die uit de middenklasse komt, strijden om de liefde van Shanaya. Hun rivaliteit bereikt een hoogtepunt op een afmattende 'Student of the Year'-competitie.

Student of the Year op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Dean Yoginder Vashisht (Rishi Kapoor), retired, has fallen gravely ill. Several students from his final year at St. Theresa's College rush to his side. In flashbacks, they all recall the events that none of them have gotten over yet, including the dean, and how the "Student of the Year" competition shaped who they were, how they related, and what they've become.

Acteurs in Student of the Year

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Student of the Year

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloodhounds
Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.
Merve Kult
Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.