Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Strong Island

Documentaire, 2017, 107 minuten
Strong Island
Deze voor een Oscar genomineerde documentaire over de moord op de broer van filmmaker Yance Ford gaat over familiebanden, verdriet en raciale onrechtvaardigheid.
De documentaire Strong Island is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 107 minuten. Met deze memoires werd Ford de eerste regisseur die als openlijke transgender een Emmy won en een Oscar-nominatie kreeg. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Strong Island op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Op 7 april 1992 wordt op Long Island (New York) de zwarte 24-jarige onderwijzer William Ford, Jr vermoord door Mark Reilly, een blanke 19-jarige monteur. Hoewel Ford ongewapend is, wordt hij aangemerkt als hoofdverdachte, terwijl hij nota bene zelf vermoord werd. In deze documentaire onderzoekt Yance Ford de moord op zijn broer, ingegeven door racisme, de vrijspraak van de moordenaar en de reactie daarop van zijn familie.

Strong Island op IMDB

Score: 6,4 van de 10

When filmmaker Yance Ford investigates the 1992 murder of a young black man, it becomes an achingly personal journey since the victim, 24-year-old William Ford Jr., was the filmmaker's brother.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Strong Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.