Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Street Food

Tv-serie, 2019
Street Food
Ga tijdens een wereldwijde culturele ontdekkingsreis op zoek naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die deze lekkere gerechten bereiden.
De tv-serie Street Food is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Street Food is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Street Food op IMDB

Exploring the rich culture of street food in some of the world's most colorful cities.

Audio en ondertiteling

Audio: Thai [Origineel];Frans;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Thai

Meer zoals Street Food

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
AJ and the Queen
Ze reizen het land door in een oude camper. Dragqueen Ruby Red komt een wonderbaarlijke sidekick tegen: AJ, een stoere, tienjarige verstekeling.
Medical Police
Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.