Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stolen

Film, 2024, 107 minuten
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
De film Stolen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 107 minuten. Inheemse Sami-acteurs Elin Kristina Oskal, Magnus Kuhmunen en Lars-Ánte Wasara spelen de hoofdrollen in dit drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Stolen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Stolen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans;Noord-Samisch - Audiodescriptie;Noord-Samisch [Origineel];Zweed
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Noord-Samisch

Meer zoals Stolen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Beautiful Rebel
Het verhaal van een van de grootste Italiaanse rocksterren, Gianna Nannini, die haar droom najaagde ondanks tegenwerking van haar familie en de muziekindustrie.
Down the Rabbit Hole
De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.