Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Film, 2019, 60 minuten
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris van de partij.
De film Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 60 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate op IMDB

Hollywood's finest pay tribute to "Rowan and Martin's Laugh-In" for an uncensored and unforgettable celebration at The Dolby Theater.

Acteurs in Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Frans

Meer zoals Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante
De Italiaanse satirische comedian Saverio Raimondo onthaalt een Milanees publiek op verhalen over gedrag op internet, gênant letsel en zenuwslopende vluchten.