Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

State of Happiness

Tv-serie, 2018
State of Happiness
Als een crisis de toekomst van een kuststadje in gevaar brengt, wordt er in 1969 een enorm oliebassin gevonden en veranderen de levens van vier jonge mensen volledig.
De tv-serie State of Happiness is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

State of Happiness op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The night before Christmas 1969, the gas flare at the Ocean Viking is lit. Phillips has found the largest sub sea oil basin in history. And everything is about to change.

Acteurs in State of Happiness

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals State of Happiness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Giri / Haji
Yakuzaoorlog dreigt in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden. Vertrouwen vinden blijkt nog moeilijker.
Spinning Out
Een kunstschaatsster zoekt ​​balans in liefde, familie en haar geestelijke gezondheid, terwijl ze haar duizelingwekkende droom najaagt om olympisch goud te winnen.
Atiye
In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.
Black Lake
Een ambitieuze man wil een oud skiresort met een spookachtig verleden nieuw leven inblazen. Dan worden hij en zijn vrienden achtervolgd door griezelige gebeurtenissen.