Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

State of Happiness

Tv-serie, 2018
State of Happiness
Als een crisis de toekomst van een kuststadje in gevaar brengt, wordt er in 1969 een enorm oliebassin gevonden en veranderen de levens van vier jonge mensen volledig.
De tv-serie State of Happiness is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

State of Happiness op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The night before Christmas 1969, the gas flare at the Ocean Viking is lit. Phillips has found the largest sub sea oil basin in history. And everything is about to change.

Acteurs in State of Happiness

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals State of Happiness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.