Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: Voyager

Tv-serie, 2000, 1.497.740 beoordelingen
Star Trek: Voyager
Tijdens de 75 jaar durende terugreis van de Voyager naar de aarde komt de bemanning onbekende soorten tegen terwijl ze een mysterieus ruimtekwadrant naderen.
De tv-serie Star Trek: Voyager is uitgebracht in 2000. Deze spin-off van Star Trek won zeven Emmy Awards. Kate Mulgrew speelde de hoofdrol als eerste vrouwelijke kapitein. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.

Star Trek: Voyager op IMDB

Score: 8 van de 10

Pulled to the far side of the Galaxy, where the Federation is 75 years away at maximum warp speed, a Starfleet ship must cooperate with Maquis rebels to find a way home.

Acteurs in Star Trek: Voyager

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: Voyager

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.