Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: Voyager

Tv-serie, 2000, 1.497.740 beoordelingen
Star Trek: Voyager
Tijdens de 75 jaar durende terugreis van de Voyager naar de aarde komt de bemanning onbekende soorten tegen terwijl ze een mysterieus ruimtekwadrant naderen.
De tv-serie Star Trek: Voyager is uitgebracht in 2000. Deze spin-off van Star Trek won zeven Emmy Awards. Kate Mulgrew speelde de hoofdrol als eerste vrouwelijke kapitein. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.

Star Trek: Voyager op IMDB

Score: 8 van de 10

Pulled to the far side of the Galaxy, where the Federation is 75 years away at maximum warp speed, a Starfleet ship must cooperate with Maquis rebels to find a way home.

Acteurs in Star Trek: Voyager

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: Voyager

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gidseltagningen
Na een treinkaping discussieert een land over een grote som losgeld terwijl een vastberaden teamleider de reddingsoperatie aanstuurt.
Liberty
Een Scandinavische expat en zijn familie beginnen een nieuw leven in Zuid-Afrika. De integratie in de gemeenschap levert nieuwe mogelijkheden en morele conflicten op.
State of Happiness
Als een crisis de toekomst van een kuststadje in gevaar brengt, wordt er in 1969 een enorm oliebassin gevonden en veranderen de levens van vier jonge mensen volledig.
Saaho
In een fictieve megalopolis mondt een spectaculaire diefstal in de onderwereld uit op een machtsstrijd tussen de criminelen. Een mysterieuze agent zit hen op de hielen.
6 Underground
Na zijn nepdood rekruteert een steenrijke technologiepionier een internationaal team om een wrede dictator uit te schakelen tijdens een dappere en bloedige missie.