Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spookhoofden

Documentaire, 2016, 73 minuten
Spookhoofden
Superfans van de bioscoophit 'Ghostbusters' uit 1984 geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies, en zelfs vrijwilligerswerk te doen.
Deze documentaire is Ontroerend, Excentriek

Spookhoofden op Moviemeter

Documentaire die de extreme kanten van Ghostbusters bewondering onderzoekt en die terugkijkt op de impact die de filmreeks wereldwijd had de afgelopen drie decennia. Met interviews met cast en crew, waaronder Dan Aykroyd, Ivan Reitman en Ernie Hudson. Ghostbusters superfans geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies en zelfs vrijwilligerswerk te doen.

Acteurs in Spookhoofden

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Spookhoofden

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
Feminists: What Were They Thinking?
Deze film, met foto's van vrouwen uit de jaren 70 tijdens een feministische bewustwording, gaat in op het leven van de vrouwen en hun continue drang naar verandering.
Miss Representation
Deze inzichtelijke documentaire onderzoekt hoe vrouwen in de media worden afgeschilderd en hoe de aandacht voor schoonheid en seks bijdraagt aan beroving van rechten.
ReMastered: Who Shot the Sheriff
In 1976 overleefde reggaelegende Bob Marley een moordaanslag, terwijl rivaliserende politieke groeperingen streden in Jamaica. Maar wie was er precies verantwoordelijk?
FIGHTWORLD
Acteur en vechtsportliefhebber Frank Grillo reist de wereld rond en dompelt zich onder in verschillende vechtsportculturen om hun tradities en drijfveren te begrijpen.