Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spookhoofden

Documentaire, 2016, 73 minuten
Spookhoofden
Superfans van de bioscoophit 'Ghostbusters' uit 1984 geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies, en zelfs vrijwilligerswerk te doen.
De documentaire Spookhoofden is uitgebracht in 2016 en duurt 73 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze documentaire is Ontroerend, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spookhoofden op Moviemeter

Documentaire die de extreme kanten van Ghostbusters bewondering onderzoekt en die terugkijkt op de impact die de filmreeks wereldwijd had de afgelopen drie decennia. Met interviews met cast en crew, waaronder Dan Aykroyd, Ivan Reitman en Ernie Hudson. Ghostbusters superfans geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies en zelfs vrijwilligerswerk te doen.

Spookhoofden op IMDB

Score: 6 van de 10

Ghostheads is a movie starring Chace Ambrose, William Atherton, and Dan Aykroyd. A look at the intense fandom for the media franchise, Ghost Busters (1984)

Acteurs in Spookhoofden

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Spookhoofden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Memory Games
Bekijk het enorme potentieel van de hersenen om dingen te memoriseren door de ogen van vier competitieve geheugenatleten die technieken en inzichten delen.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Bigfoot Junior
Als Adam zijn vermiste vader vindt, begrijpt hij dat zijn vader een goede reden had om te vluchten: hij is Bigfoot! Adam ontdekt ook Bigfoot-eigenschappen bij zichzelf.