Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spookhoofden

Documentaire, 2016, 73 minuten
Spookhoofden
Superfans van de bioscoophit 'Ghostbusters' uit 1984 geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies, en zelfs vrijwilligerswerk te doen.
De documentaire Spookhoofden is uitgebracht in 2016 en duurt 73 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze documentaire is Ontroerend, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spookhoofden op Moviemeter

Documentaire die de extreme kanten van Ghostbusters bewondering onderzoekt en die terugkijkt op de impact die de filmreeks wereldwijd had de afgelopen drie decennia. Met interviews met cast en crew, waaronder Dan Aykroyd, Ivan Reitman en Ernie Hudson. Ghostbusters superfans geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies en zelfs vrijwilligerswerk te doen.

Spookhoofden op IMDB

Score: 6 van de 10

Ghostheads is a movie starring Chace Ambrose, William Atherton, and Dan Aykroyd. A look at the intense fandom for the media franchise, Ghost Busters (1984)

Acteurs in Spookhoofden

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Spookhoofden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
The Intent 2: The Come Up
Tijdens een reis naar Jamaica heeft een Londense bende het gemunt op een lid dat samenwerkt met een rivaliserende bende. Maar een van hen blijkt een undercoveragent.
Grace of Monaco
Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.
Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.