Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spookhoofden

Documentaire, 2016, 73 minuten
Spookhoofden
Superfans van de bioscoophit 'Ghostbusters' uit 1984 geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies, en zelfs vrijwilligerswerk te doen.
Deze documentaire is Ontroerend, Excentriek

Spookhoofden op Moviemeter

Documentaire die de extreme kanten van Ghostbusters bewondering onderzoekt en die terugkijkt op de impact die de filmreeks wereldwijd had de afgelopen drie decennia. Met interviews met cast en crew, waaronder Dan Aykroyd, Ivan Reitman en Ernie Hudson. Ghostbusters superfans geven toe aan hun passie door zich uit te dossen, samen te komen op conventies en zelfs vrijwilligerswerk te doen.

Acteurs in Spookhoofden

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Spookhoofden

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vir Das: Losing It
De wereld heeft een heleboel problemen, maar Vir Das komt met een heleboel oplossingen in deze stand-upspecial waarin hij praat over reizen, religie, zijn jeugd en meer.
Back Street Girls -GOKUDOLS-
Als straf voor een megablunder moeten drie gangsters zich laten ombouwen om een meidengroep te vormen en deel te worden van de ondergrondse J-Pop-scene.
My Little Pony Equestria Girls: Rollercoaster of Friendship
Rarity krijgt een zomerbaantje bij Equestria Land en Applejack wordt jaloers, maar als hun vrienden een voor een verdwijnen, moeten ze samenwerken om hen terug te vinden.
Casper en Emma - Beste Vriendjes
Casper is bang om naar de kleuterschool te gaan, maar wordt al snel beste vrienden met Emma. Hun levendige knuffels raken ook bevriend. Maar dan verdwijnt mevrouw Konijn!
Home Made Simple
Experts op het gebied van ontwerpen, timmeren en koken gaan bij mensen thuis op bezoek om samen hun woonruimte te transformeren en hun leven te vereenvoudigen.