Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spirit - Samen vrij

Tv-serie, 2017
Spirit - Samen vrij
In een stadje in het Wilde Westen krijgt het pittige stadsmeisje Lucky een band met het wilde paard Spirit en beleeft ze avonturen met haar vriendinnen Pru en Abigail.
De tv-serie Spirit - Samen vrij is uitgebracht in 2017. De hengst Spirit, die de ster was in de voor een Oscar genomineerde animatiefilm, keert terug in deze westernserie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spirit - Samen vrij op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Spirit Riding Free is a TV series starring Amber Frank, Bailey Gambertoglio, and Sydney Park. The wild west adventures of a free-spirited girl and her wild stallion horse companion.

Trailer

Acteurs in Spirit - Samen vrij

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Spirit - Samen vrij

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.