Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spirit: Hengst van het Woeste Westen

Spirit: De Hengst van het Woeste Westen
Film, 2002, 84 minuten, 1.016.987 beoordelingen
Spirit: Hengst van het Woeste Westen
‘Spirit: hengst van het Woeste Westen’ is het boeiende verhaal van een wilde, jonge mustang die zijn vrijheid probeert terug te krijgen en zijn geboorteland wil redden.
De film Spirit: Hengst van het Woeste Westen is uitgebracht in 2002 en duurt 84 minuten. Matt Damon leent zijn stem aan dit verhaal, dat in 2003 een Oscar-nominatie kreeg voor Beste animatiefilm. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spirit: Hengst van het Woeste Westen op Moviemeter

De film volgt de avonturen van een wilde mustang hengst terwijl hij door het Westen van Amerika reist. Wanneer hij voor het eerst mensen tegenkomt ontwikkelt hij een opmerkelijke vriendschap met een jongen. Ook wordt hij verliefd op de mooie merrie Rain.

Spirit: Hengst van het Woeste Westen op IMDB

Score: 7 van de 10

As a wild stallion travels across the frontiers of the Old West, he befriends a young human and finds true love with a mare.

Trailer

Acteurs in Spirit: Hengst van het Woeste Westen

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Vlaams;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Spirit: Hengst van het Woeste Westen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu
Het aapje van de kleine Singham, Chikki, zit vast in de magische wereld van Bandarpur! Kan de kinderagent zijn geliefde huisdier redden voordat het te laat is?
Bigfoot Junior
Als Adam zijn vermiste vader vindt, begrijpt hij dat zijn vader een goede reden had om te vluchten: hij is Bigfoot! Adam ontdekt ook Bigfoot-eigenschappen bij zichzelf.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Walk. Ride. Rodeo.
Een succesvolle rodeorijdster raakt verlamd na een ongeluk. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
George uit de Jungle
Diep in het hart van de Afrikaanse jungle wordt een jongetje opgevoed door gorilla's. Maar dan wordt hij verliefd op Ursula en volgt hij haar naar de grote stad.