Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special

Tv-serie, 2019
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.
De tv-serie Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special op IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Acteurs in Special

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Special

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
RuPaul’s Drag Race: All Stars
Queens uit eerdere seizoenen − van populaire dames tot vurige schurken − strijden om een prijs van 100.000 dollar en een felbegeerde plaats in de Drag Race-eregalerij.
Family Reunion
Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.
Rabbids: Invasie
De wereld wordt overspoeld door reusachtige, baldadige konijnen die alles kapotmaken. We zullen ons moeten aanpassen, want ze zijn niet weg te krijgen!
Family Business
Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.