Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special 26

Film, 2013, 136 minuten, 28.899 beoordelingen
Special 26
In dit op feiten gebaseerde misdaaddrama doet een bende oplichters zich voor als overheidsfunctionarissen om een vooraanstaande juwelier te beroven.
De film Special 26 is uitgebracht in 2013 en duurt 136 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special 26 op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Een man doet zich voor als een CBI-agent (Central Bureau of Investigation) en pleegt samen met 26 mensen, die hij heeft uitgekozen, op klaarlichte dag een overval op het goud en juwelenbedrijf 'Tribhovandas Bhimji Zaveri' in Mumbai waar ze miljoenen buitmaken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Special 26 op IMDB

Score: 8 van de 10

Based on a real life group of con artists who pulled off many clever robberies during 1980s, and robbed famous businessmen and politicians by pretending to be the CBI or Income tax officers...

Acteurs in Special 26

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Special 26

Black Friday

Black Friday

(2004)

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

INDIA

INDIA

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
The Most Hated Man on the Internet
Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.