Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sour Grapes

Documentaire, 2016, 85 minuten
Sour Grapes
Een duizelingwekkende kroniek van overdaad en bedrog onthult een fascinerend geval van fraude met dure wijnen en de bedrieger die investeerders miljoenen heeft gekost.
De documentaire Sour Grapes is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sour Grapes op Moviemeter

Documentaire over de veiling van fijne en zeldzame wijnen die geteisterd werd door namaak en bedrog. Een vervalser raakte bevriend met rijken en machtigen en verkocht voor miljoenen dollars frauduleuze wijn aan hoogstaande veilinghuizen. De bescheiden jonge Rudy Kurniawan verwierf de reputatie van een wijnkenner en wist zich te omringen met een aantal van de vurigste wijnkenners uit de high society. Maar toen Bill Koch, een vermaarde Amerikaanse verzamelaar, en Laurent Ponsot, een Bourgondisch wijnproducent, verdachte flessen ontdekten startten ze een onderzoek naar een van de meest ingenieuze schandalen uit onze tijd.

Sour Grapes op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Documentary about the fine and rare wine auction market centering around a counterfeiter who befriended the rich and powerful and sold millions of dollars of fraudulent wine through the top auction houses.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Sour Grapes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.