Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sons of Anarchy

Tv-serie, 2014, 5.412.034 beoordelingen
Sons of Anarchy
Nadat leden van de gewapende motorclub Sons of Anarchy de controle over de stad hebben overgenomen, gaan ze de confrontatie aan met motorrijders, racisten en de wet.
De tv-serie Sons of Anarchy is uitgebracht in 2014. Dit drama over een motorbende met Katey Sagal in de hoofdrol werd in het derde seizoen de meest bekeken serie op tv. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sons of Anarchy op IMDB

Score: 9 van de 10

A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club.

Acteurs in Sons of Anarchy

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Sons of Anarchy

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Homeland

Homeland

(2019)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.