Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Solace

Film, 2015, 101 minuten
Solace
Twee FBI-agenten roepen de hulp in van een helderziende arts om een seriemoordenaar op te sporen die het heeft gemunt op terminale patiënten.
De film Solace is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Onheilspellend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Solace op Moviemeter

Score: 3,14 van de 5

John Clancy (Anthony Hopkins) is een gepensioneerde helderziende misdaadanalist. Wanneer een FBI-agent (Jeffrey Dean Morgan) en zijn partner (Abbie Cornish) te maken krijgt met een reeks bizarre moorden wordt Clancy erbij geroepen om te helpen bij het oplossen van de zaak en de seriemoordenaar te vinden.

Solace op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Solace is a movie starring Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, and Abbie Cornish. A psychic works with the F.B.I., in order to hunt down a serial killer.

Acteurs in Solace

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Solace

Looper

Looper

(2012)

Safe

Safe

(2012)

The Grey

The Grey

(2012)

Parker

Parker

(2013)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Sinister 2

Sinister 2

(2015)

Regression

Regression

(2015)

Secuestro

Secuestro

(2016)

The Titan

The Titan

(2018)

The Alienist

The Alienist

(2018)

Annihilation

Annihilation

(2018)

Tabula Rasa

Tabula Rasa

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paradise Beach
Na zijn vrijlating wil Mehdi oude rekeningen vereffenen. Maar eerst moet hij de banden met zijn vrienden aanhalen, die nu in een idyllische badplaats in Thailand wonen.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
Hache
Terwijl Helena de liefde en het vertrouwen wint van de leider van een heroïnekartel in het Barcelona van de jaren 60, leert ze ook hoe ze in de bende hogerop kan komen.
Drive
Een beruchte dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen in een complex spel van bedrog met corrupte autoriteiten, die hun eigen smerige geheimen hebben.
Monzón
Deze dramaserie vertelt het verhaal van de Argentijnse bokskampioen Carlos Monzón en het onderzoek naar de dood van zijn vrouw Alicia Muñiz.