Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

So was von da

Right Here Right Now
Film, 2018, 90 minuten
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
De film So was von da is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

So was von da op IMDB

Score: 5,9 van de 10

On New Year's Eve in Hamburg, a young club owner is struggling to keep the party going when a violent ex-pimp, the police, a former rock star and the love of his life are all coming for him.

Acteurs in So was von da

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals So was von da

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iliza Shlesinger: Unveiled
Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
Nada a Perder 2
De mede door Edir Macedo gestichte evangelische kerk is in opspraak en hij krijgt te maken met verraad, politiek en persoonlijk verlies in deel twee van deze biopic.
Earthquake Bird
In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.