Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snitch

Film, 2013, 111 minuten, 586.192 beoordelingen
Snitch
Een vader hoopt de 10 jaar gevangenisstraf van zijn tienerzoon te verminderen en gaat undercover om een gewelddadige drugsdealer op te sporen.
Deze film is Meeslepend

Snitch op Moviemeter

Een vader krijgt een zware klap te verduren wanneer zijn tienerzoon dertig jaar de gevangenis indraait voor het handelen in drugs. De vader gaat undercover als drugsdealer om de straf van zijn zoon omlaag te krijgen. Ondertussen denkt een advocate dat het oppakken van een drugsbende haar kan helpen bij een politieke carrière.

Snitch op IMDB

Two cops must pry details out of the snitch Irish Mike to solve the murder of Mike's ex-girlfriend, without letting him know of her death.

Trailer

Acteurs in Snitch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Snitch

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Saint Seiya: The Lost Canvas
Deze avontuurlijke animeserie volgt de strijd tussen de heilige Athena en een incarnatie van Hades, die werkt aan een schilderij dat de wereld kan vernietigen.
Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro: Special Edition
Lupin, zijn sidekick Jigen en de samoerai-krijger Goemon gaan op pad om duivelse vervalsingspraktijken in de burcht van graaf Cagliostro over te nemen.
Wolf Warrior 2
Een Chinese commando-agent keert terug in actie om burgers te beschermen tegen huurlingen en wapendealers in een door oorlog verscheurd Afrikaans land.
Tropa de Elite 2: O Inimigo Agora É Outro
Een geharde veteraan uit de drugsoorlog van Rio de Janeiro is nu hoofd van een speciale politie-eenheid, waarbij nieuwe verantwoordelijkheden en gevaren komen kijken.
Left Behind
Nadat miljoenen mensen op de aarde plotseling zijn verdwenen, moet een piloot ervoor zorgen dat de passagiers het overleven in een vliegtuig dat vastzit op 9 km hoogte.