Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snervous Tyler Oakley

Snervous
Documentaire, 2015, 82 minuten
Snervous Tyler Oakley
De inspirerende internetster en activist van de LHBT-beweging deelt een intieme blik op zijn leven en relaties tijdens zijn internationale 'Slumber Party'-tournee.
De documentaire Snervous Tyler Oakley is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Snervous Tyler Oakley op Moviemeter

Tyler Oakley is al jaren een fenomeen op YouTube. Deze documentaire volgt Tyler tijdens zijn uitverkochte internationale tournee. Nu, na acht jaar fragmenten uit zijn leven met de wereld te hebben gedeeld, krijgen we de naakte waarheid te zien achter zijn familierelaties, zijn volgers, en hoe hij omgaat met de roem die hem ten deel is gevallen.

Snervous Tyler Oakley op IMDB

Score: 5,7 van de 10

After eight years of sharing snippets of his life online, see the intimate truth of Tyler Oakley's relationship with family, followers and fame on his sold out international tour.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Snervous Tyler Oakley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Kevin Hart: Don’t F**k This Up
Tussen het tumult in zijn carrière en huwelijk door vertelt comedian en filmster Kevin Hart openhartig over zijn persoonlijke doorbraken op de golven van crises en roem.