Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snervous Tyler Oakley

Snervous
Documentaire, 2015, 82 minuten
Snervous Tyler Oakley
De inspirerende internetster en activist van de LHBT-beweging deelt een intieme blik op zijn leven en relaties tijdens zijn internationale 'Slumber Party'-tournee.
De documentaire Snervous Tyler Oakley is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Snervous Tyler Oakley op Moviemeter

Tyler Oakley is al jaren een fenomeen op YouTube. Deze documentaire volgt Tyler tijdens zijn uitverkochte internationale tournee. Nu, na acht jaar fragmenten uit zijn leven met de wereld te hebben gedeeld, krijgen we de naakte waarheid te zien achter zijn familierelaties, zijn volgers, en hoe hij omgaat met de roem die hem ten deel is gevallen.

Snervous Tyler Oakley op IMDB

Score: 5,7 van de 10

After eight years of sharing snippets of his life online, see the intimate truth of Tyler Oakley's relationship with family, followers and fame on his sold out international tour.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Snervous Tyler Oakley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.