Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

Sky Ladder: Cai Guo-Qiangs Kunst
Documentaire, 2016, 79 minuten
Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang
De Chinese kunstenaar Cai Guo-Qiang staat bekend om zijn spectaculaire vuurwerkshows en weet in deze adembenemende documentaire zichzelf te overtreffen.
De documentaire Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 79 minuten. Deze overweldigende film in een regie van Oscarwinnaar Kevin MacDonald kreeg de Sundance Grand Jury Prize-nominatie. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op Moviemeter

Score: 3,27 van de 5

Deze documentaire vertelt het verhaal van het leven van Cai Guo-Qiang. Deze Chinese artiest staat bekend om zijn gebruik van buskruit en explosieven. Hij creëerde een ambitieus luchtschouwspel genaamd 'Sky Ladder'. Cai realiseerde 'Sky Ladder' in zijn geboortedorp ter ere van zijn grootmoeder en wist hierbij zichzelf te overtreffen.

Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Trace the rise of contemporary artist Cai Guo-Qiang from childhood in Mao's China to global art world superstar, and join his quest to realize his lifelong obsession: Sky Ladder.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Chinees;Frans;Engels - Audiodescriptie;Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Qiang

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.