Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Skins

Tv-serie, 2013, 1.267.293 beoordelingen
Skins
Deze indringende serie volgt het rusteloze leven van een groep tieners terwijl de vrienden en wannabe-geliefden hun laatste twee schooljaren doorlopen.
De tv-serie Skins is uitgebracht in 2013. Deze controversiële, langlopende serie won een BAFTA Publieksprijs en werd genomineerd voor Beste dramaserie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sensueel, Offbeat series.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skins op IMDB

Score: 8 van de 10

The story of a group of British teens who are trying to grow up and find love and happiness despite questionable parenting and teachers who more want to be friends (and lovers) rather than authority figures.

Acteurs in Skins

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Skins

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.