Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sinister 2

Sinister II
Film, 2015, 96 minuten
Sinister 2
Een moeder en haar tweelingzonen verhuizen naar het platteland, maar weten niet dat in hun nieuwe huis een kwade geest woont die het heeft voorzien op jonge kinderen.
De film Sinister 2 is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Spannend, Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sinister 2 op Moviemeter

Score: 2,65 van de 5

Een zorgzame moeder en haar negenjarige tweeling bevinden zich in een landelijk huis dat een geheim lijkt te herbergen. Hun levens komen in gevaar als blijkt dat in het huis de boze geest van Bughuul schuilgaat, die met angstaanjagende intensiteit tracht hen kwaad te doen.

Sinister 2 op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Following the events from the first film, a different family; a mother and her 2 sons move into a rural house that's marked for death. When the deputy from the first film learns that this family is next in line to fall to the demon Bhughul, he races before time to stop it and save them from the same fate.

Acteurs in Sinister 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Sinister 2

Family Guy

Family Guy

(2018)

Reign

Reign

(2017)

Solace

Solace

(2015)

Satanic

Satanic

(2016)

Scream

Scream

(2016)

Hush

Hush

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

1922

1922

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

The Ritual

The Ritual

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
Insidious: The Last Key
Helderziende Elise Rainier wordt geplaagd door herinneringen. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis om het verleden te begraven en opent de deur naar duistere geheimen.
The Strangers: Prey at Night
Een verlaten trailerpark verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin daar moet overnachten en alleen een trio gemaskerde moordenaars aantreft.
Rattlesnake
Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen.