Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Singapore Social

Tv-serie, 2019
Singapore Social
Kijk mee in de levens van jonge Singaporezen terwijl ze verwachtingen trotseren en het hobbelige pad van carrière, romantiek en familie bewandelen.
De tv-serie Singapore Social is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Singapore Social is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Singapore Social

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Singapore Social

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Lincoln Lawyer
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.
The Pentaverate
Een geheim genootschap beïnvloedt al eeuwen wereldgebeurtenissen, maar krijgt nu te maken met een interne dreiging. Kan een Canadese journalist hen redden, en de wereld?
Meltdown: Three Mile Island
Insiders vertellen over de gebeurtenissen, de controverses en de aanslepende gevolgen van het ongeluk in de kerncentrale van Three Mile Island in Pennsylvania.