Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sien van Sellingen

Tv-serie, 2012, 4.665 beoordelingen
Sien van Sellingen
Sien is een stoer en nuchter meisje dat op een traditionele boerderij op het platteland woont. Ze woont er met veel dieren en veel vrije ruimte.
Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk

Sien van Sellingen op IMDB

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Sien van Sellingen

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sien van Sellingen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Back Street Girls -GOKUDOLS-
Als straf voor een megablunder moeten drie gangsters zich laten ombouwen om een meidengroep te vormen en deel te worden van de ondergrondse J-Pop-scene.
Home Made Simple
Experts op het gebied van ontwerpen, timmeren en koken gaan bij mensen thuis op bezoek om samen hun woonruimte te transformeren en hun leven te vereenvoudigen.
Bad Banks
Seksisme in de financiële sector wordt aan de kaak gesteld in deze serie over investeerder Jana. Haar ideale werkgever is mogelijk net zo corrupt als de vorige.
Trotsky
De complexe historische figuur Leon Trotski komt weer tot leven in deze epische biografie over het tumultueuze leven van de Russische revolutionair.
Memories of the Alhambra
Als de directeur van een investeringsbedrijf zoekt naar de mysterieuze maker van een innovatieve augmented-reality game, ontmoet hij een vrouw met een hostel in Spanje.