Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sien van Sellingen

Tv-serie, 2012, 4.665 beoordelingen
Sien van Sellingen
Sien is een stoer en nuchter meisje dat op een traditionele boerderij op het platteland woont. Ze woont er met veel dieren en veel vrije ruimte.
De tv-serie Sien van Sellingen is uitgebracht in 2012. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk.

Sien van Sellingen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.

Acteurs in Sien van Sellingen

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Sien van Sellingen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
The Story of Us with Morgan Freeman
Verken de kracht van liefde, geloof, macht, oorlog, vrede, rebellie en vrijheid in deze serie over zaken die de mensheid binden en vernietigen.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Los días de Ayotzinapa
Deze docureeks weerlegt het verhaal van de Mexicaanse overheid over hoe en waarom 43 studenten van de Escuela Normal Rural de Ayotzinapa in 2014 verdwenen in Iguala.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.