Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

She

Tv-serie, 2020
She
Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.
De tv-serie She is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aaditi Pohankar en Vijay Varma spelen in deze misdaadthriller die is geschreven door Imtiaz Ali ('Rockstar'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in She

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals She

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Somebody
Als een softwareontwikkelaar een datingapp maakt waarmee een seriemoordenaar zijn volgende doelwitten opzoekt, wordt ze meegezogen in een duistere wereld van romantiek en moord.
1899
Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.
Inside Man
Een Amerikaanse ter dood veroordeelde die gespecialiseerd is in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plots verdwenen is.
Shards of Her
Een ervaren headhunter ontwaakt uit een coma en belandt in een alternatieve realiteit waar ze een ondraaglijk jeugdtrauma moet herbeleven.