Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shania Twain: Not Just a Girl

Documentaire, 2022, 88 minuten
Shania Twain: Not Just a Girl
Van nieuwkomer in Nashville tot internationaal icoon: in deze documentaire verlegt Shania Twain de grenzen van muziekgenres te midden van overwinningen en tegenslagen.
De documentaire Shania Twain: Not Just a Girl is uitgebracht in 2022 en duurt 88 minuten. Shania Twain is de bestverkochte vrouwelijke countryartiest aller tijden, met drie diamanten albums. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals Shania Twain: Not Just a Girl

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.