Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Shaka Zulu

Tv-serie, 1986
Shaka Zulu
Deze miniserie vertelt het verhaal van het 19e-eeuwse conflict tussen het groeiende Britse Rijk in Afrika en Shaka, de leider van het enorme Zulu-koninkrijk.
De tv-serie Shaka Zulu is uitgebracht in 1986. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shaka Zulu op Moviemeter

Shaka Zulu is het waargebeurde verhaal over het 19e eeuwse donker Afrika. De film volgt het leven van de machtige Zulu- leider Shaka. Zijn leven staat in het teken van een oude profetie en hij is degene die zijn volk tot een eenheid weet te smeden. Hij klimt op van verschoppeling tot absulute heerser. Shaka wordt gedreven door z'n sterke karakter en een onverwoestbaar geloof in zijn opdracht.

Shaka Zulu op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Framed around Queen Victoria's decision on England's political stance towards the Zulu Nation, this mini-series details King Shaka's rise and fall with mythic detail. Prophecy is mixed with recorded fact regarding Shaka's birth, exile, innovations in warfare, assumption of the throne, building of the Zulu Empire, first contact with Europe and the events that lead to his downfall.

Acteurs in Shaka Zulu

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Shaka Zulu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.