Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sextuplets

Film, 2019, 99 minuten
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
De film Sextuplets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Sextuplets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sextuplets op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Father-to-be Alan is shocked to learn that he was born a sextuplet (all played by Marlon Wayans). With his newfound brother Russell riding shotgun, the duo sets out on a hilarious journey to reunite with their remaining long-lost siblings.

Acteurs in Sextuplets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Sextuplets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Modo Avião
Als Ana, een influencer, met haar auto een botsing krijgt terwijl ze belt, wordt ze naar de boerderij van haar norse opa gebracht en tot een digitale detox gedwongen.
Alex Fernández: The Best Comedian in the World
Stand-upcomedian Alex Fernández vertelt zijn bekende autobiografische verhalen, maar gaat deze keer dieper met een gevoelige anekdote over een van zijn broers.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.