Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sextuplets

Film, 2019, 99 minuten
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
De film Sextuplets is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Sextuplets is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sextuplets op IMDB

Score: 4,6 van de 10

Father-to-be Alan is shocked to learn that he was born a sextuplet (all played by Marlon Wayans). With his newfound brother Russell riding shotgun, the duo sets out on a hilarious journey to reunite with their remaining long-lost siblings.

Acteurs in Sextuplets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Sextuplets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
Avengers of Justice: Farce Wars
Een gepensioneerde superheld brengt zijn ontspoorde team misdaadbestrijders opnieuw bij elkaar als twee oude vijanden de aarde dreigen te bevriezen.
Used Goods
Om te ontsnappen aan inhalige farmaceutische boeven en zijn baanbrekende kankeronderzoek te beschermen, vermomt een medisch wetenschapper zich als een arme verkoper.
La Grande Classe
Twee beste vrienden willen hun oude vlammen en de pestkoppen van vroeger laten zien hoe succesvol ze nu zijn en maken een wild feest van hun schoolreünie.
Falling Inn Love
Een carrièrevrouw uit San Francisco laat haar stadse leven achter zich als ze een oude herberg in Nieuw-Zeeland wint en deze samen met een knappe aannemer renoveert.