Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seth Meyers: Lobby Baby

Film, 2019, 61 minuten
Seth Meyers: Lobby Baby
Seth Meyers, een voormalig medewerker van SNL en de scherpe koning van latenight-tv, komt achter zijn bureau vandaan om vrolijke verhalen uit zijn leven te vertellen.
De film Seth Meyers: Lobby Baby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 61 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Seth Meyers: Lobby Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seth Meyers: Lobby Baby op IMDB

Score: 7 van de 10

SNL alumnus and subversive master of late-night TV Seth Meyers comes out from behind the desk to share some lighthearted stories from his own life.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Seth Meyers: Lobby Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.
Grego Rossello: Disculpe las molestias
De Argentijnse comedian Grego Rossello geeft vanuit Buenos Aires zijn mening over onder meer hedendaags sterrendom, vliegtuigmaaltijden en liefde tussen broers.
Lo nunca visto
Net als de inwoners van een afgelegen stadje het imago van hun stad willen opvijzelen, komt er een groep buitenlanders aan die de nodige cultuurschok veroorzaken.
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
Arsenio Hall: Smart & Classy
Arsenio Hall heeft het in zijn eerste stand-upspecial over ouder worden, de veranderende tijden en cultuur, sociale vraagstukken en zelfs pijnlijke babyteentjes.