Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

In Good Hands

Film, 2022, 105 minuten
In Good Hands
Een alleenstaande moeder krijgt te horen dat ze een terminale ziekte heeft. Ze ontmoet een gladde vrijgezel en worstelt met de toekomst van haar jaloerse zesjarige zoon.
De film In Good Hands is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. In Good Hands is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

In Good Hands op IMDB

A shapely insurance investigator finds some evidence of systemic fraud. Seeking information to close her case, she's lured into an abandoned house, captured, bound and gagged by the perp. In the second story, a novelist seeking to inject some realism into the novel she's writing, asks a friend to tie her up. Turns out her peril becomes all too real when she can't escape from the ropes or call for help because of the mouth-filling gag that's been applied.

Acteurs in In Good Hands

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Turks - Audiobeschrijving;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals In Good Hands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.