Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Seeing Allred

Documentaire, 2018, 95 minuten
Seeing Allred
Ontdek de publieke en persoonlijke kant van de feministische, revolutionaire advocate Gloria Allred, die het opnam tegen grote namen in de politiek en het bedrijfsleven.
De documentaire Seeing Allred is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Seeing Allred is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Seeing Allred op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Voor sommigen is Gloria Allred een inhalige, bitse feministe die gevoelig is voor smakeloos theater. Voor anderen is zij de meest effectieve en onverschrokken vrouwenrechtenadvocaat in Amerika. In deze intieme documentaire is één ding zeker: Allred's 40-jarige toewijding om de rechten van vrouwen te verdedigen, te beschermen en uit te breiden is onwrikbaar, en haar invloed onaantastbaar. Of het nu gaat om het bestrijden van genderdiscriminatie in speelgoedwinkels, partnergeweld in de O.J. Simpson rechtszaak, of seksuele intimidatie door Donald Trump, elke zaak is persoonlijk en een kans om de oorzaak uiteen te zetten. Op haar 75e reist ze kriskras door het land, pleitend voor gerechtigheid, en geeft ze impromptu speeches op de Lincoln Memorial-trappen. En terwijl de #MeToo-beweging op stoom komt en machtige mannen van hun voetstuk vallen, verklaart Allent willens en wetens stoïcijns: "Het gevecht is nog maar net begonnen."

Seeing Allred op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Women's rights attorney Gloria Allred takes on the biggest names in American culture as coverage of sexual assault allegations in the media become more prevalent.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Seeing Allred

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.