Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Scream

Tv-serie, 2016
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
De tv-serie Scream is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Wes Craven, regisseur van de reeks Scream-films, was één van de uitvoerend producenten van deze serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Scream op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Scream: The TV Series is a TV series starring Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, and John Karna. A serialized anthology series that follows a group of teenagers being targeted by a masked serial killer.

Acteurs in Scream

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Scream

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.