Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Schindler's List

La lista de Schindler
Film, 1993, 195 minuten, 2.897.650 beoordelingen
Schindler's List
Oskar Schindler werd een onwaarschijnlijke held door zijn gehele fortuin te spenderen aan het redden van 1100 Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De film Schindler's List is uitgebracht in 1993 en duurt 195 minuten. Steven Spielbergs drama won zeven Oscars, inclusief Beste film, Beste regisseur en Beste scenario. language, some sexuality and actuality violence. Deze film is Gewelddadig, Duister, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Schindler's List op IMDB

Score: 9 van de 10

In Poland during World War II, Oskar Schindler gradually becomes concerned for his Jewish workforce after witnessing their persecution by the Nazis.

Acteurs in Schindler's List

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.