Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Saving Capitalism

Documentaire, 2017, 73 minuten
Saving Capitalism
Voormalig minister van Werkgelegenheid Robert Reich ontmoet Amerikanen van alle rangen en standen terwijl hij een radicale verschuiving in de nationale economie belicht.
De documentaire Saving Capitalism is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 73 minuten. Deze film werd genomineerd voor een Emmy voor Beste zakelijke en economische documentaire. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Intellectueel, Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saving Capitalism op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Robert Reich, ex-minister van Werkgelegenheid, onderneemt een road trip door het Midwesten van de Verenigde Staten. Reich deelt zijn ideeën over kapitalisme en inkomensongelijkheid en spreekt met Amerikanen uit alle lagen van de bevolking. In de huidige tijd zijn de politieke tegenstellingen groter dan ooit, alsook de enorme inkomensongelijkheid. Reich wil er achter komen wat het Amerikaanse kapitalisme precies inhoudt. Is er nog redding mogelijk en welke hervormingen zijn er voor nodig?

Saving Capitalism op IMDB

Score: 6,8 van de 10

SAVING CAPITALISM is a documentary film that follows former Secretary of Labor and Professor, Robert Reich, as he takes his book and his views to the heart of conservative America to speak about our economic system and present big ideas for how to fix it.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Saving Capitalism

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.