Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

S.W.A.T.: Fire Fight

Film, 2011, 88 minuten, 1.002.821 beoordelingen
S.W.A.T.: Fire Fight
Na een mislukte poging om een gijzelaar te bevrijden, wordt het Special Weapons and Tactics-team van Detroit doelwit van een losgeslagen geheim agent die uit is op wraak.
De film S.W.A.T.: Fire Fight is uitgebracht in 2011 en duurt 88 minuten. Robert Patrick ('The X-Files') en Giancarlo Esposito ('Breaking Bad') spelen in deze actiesequel. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

S.W.A.T.: Fire Fight op IMDB

Score: 5 van de 10

Expert S.W.A.T. leader Paul Cutler goes to Detroit on a special assignment to train and certify the city's S.W.A.T. team. After a hostage is killed during an assignment, the victim's ...

Acteurs in S.W.A.T.: Fire Fight

Regisseur

Meer zoals S.W.A.T.: Fire Fight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.
Centauro
Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier, met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
CBI 5: The Brain
De plotselinge dood van een politiek leider levert voor de politie een verbijsterende zaak op. Toprechercheur Sethurama Iyer zal het mysterie moeten ontrafelen.
Bad Luck
Dagmar vindt een pistool en beraamt een overval. Lippo wordt ontslagen en zoekt wraak. Karl en Rizzo vinden geld bij een auto-ongeluk. Hun paden gaan zich verstrengelen.