Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

S Storm

Film, 2016, 94 minuten
S Storm
William Luk van de corruptiebestrijding werkt samen met rechercheur Lau Po-Keung om een misdaadsyndicaat op te rollen dat is betrokken bij sportweddenschappen.
De film S Storm is uitgebracht in 2016 en duurt 94 minuten. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

S Storm op IMDB

Score: 5 van de 10

No sooner is a team at ICAC set up to investigate irregularities/corruption in soccer/football official gaming/betting in Hong Kong before a suspect is assassinated.

Acteurs in S Storm

Regisseur

Meer zoals S Storm

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
Centauro
Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier, met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
Ben & Jody
In dit verhaal werken twee beste vrienden samen met de dorpsbewoners om zich te verzetten tegen de verraderlijke, illegale houthakkers die hun land proberen af te pakken.
Gangster's Paradise: Jerusalema
Lucky Kunene is een kruimeldief die in de zware criminaliteit belandt en daarmee de aandacht trekt van de politie en een machtige drugsbaas.