Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Peters: Notorious

Cabaret, 2013, 71 minuten, 429 beoordelingen
Russell Peters: Notorious
De satirische stand-upcomedyster Russell Peters laat geen etnisch of cultureel stereotype onbesproken in dit waanzinnige optreden in Sydney, Australië.
De cabaret Russell Peters: Notorious is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 71 minuten. Forbes magazine plaatste Russell Peters in 2013 op de 3e plaats als best verdienende komiek in Amerika.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Notorious op IMDB

Score: 7 van de 10

Very high end stand up, once again, The Brown funny man gets our ribs cracking with blows after jabs of serious hilarious content. He knows no bounds...he is as notorious as they get.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Russell Peters: Notorious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.
Kuttey
Crooked cops, an aging crime lord and cutthroat rebels collide when a plan to loot a high-security van transporting cash careens into chaos.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Bert vertelt zo schaamteloos — en zonder shirt — als altijd over scheten, gepest worden door zijn kinderen en het explosieve einde van het familie-uitje naar een ontsnappingskamer.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.