Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Peters: Notorious

Cabaret, 2013, 71 minuten, 429 beoordelingen
Russell Peters: Notorious
De satirische stand-upcomedyster Russell Peters laat geen etnisch of cultureel stereotype onbesproken in dit waanzinnige optreden in Sydney, Australië.
De cabaret Russell Peters: Notorious is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 71 minuten. Forbes magazine plaatste Russell Peters in 2013 op de 3e plaats als best verdienende komiek in Amerika.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Notorious op IMDB

Score: 7 van de 10

Very high end stand up, once again, The Brown funny man gets our ribs cracking with blows after jabs of serious hilarious content. He knows no bounds...he is as notorious as they get.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Russell Peters: Notorious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Komedi Kacau
Een onfortuinlijke man wordt bij zijn eigen bedrijf ontslagen en moet zijn broze huwelijk en zijn slecht lopende comedyclub zien te redden.
The Vince Staples Show
De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.
Ready, Set, Love
In een wereld waar de mannelijke bevolking afneemt, besluit een vrouw deel te nemen aan een door de overheid gesponsorde datingwedstrijd.
The Heartbreak Agency
Wanneer een sceptische journalist met tegenzin deelneemt aan liefdesverdriettherapie voor een artikel, opent hij uiteindelijk zijn hart voor zijn charmante therapeut.
Players
Een New Yorkse sportjournaliste heeft een draaiboek vol versiertrucs, maar valt onverwachts voor een fling. Kan ze alleen op de korte baan spelen of houdt ze het nu langer vol?