Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Film, 2018, 40 minuten
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular
Latrice Royale, Shangela, Kim Chi en andere publiekslievelingen strijden in deze kerstspecial om de titel Drag Race Xmas Queen. Het wordt een fabuleuze kerst dit jaar!
De film RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular is uitgebracht in 2018 en duurt 40 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular op IMDB

Score: 4,5 van de 10

'RuPaul's Drag Race' brings back eight fan favorites to compete for the title of America's first "Drag Race Xmas Queen."

Acteurs in RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
The Chef Show
Schrijver, regisseur en foodie Jon Favreau en chef-kok Roy Choi onderzoeken gerechten binnen en buiten de keuken, samen met ervaren chef-koks en beroemde vrienden.
Tales of the City
Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.
The Assassination of Gianni Versace
Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.