Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Film, 2018, 40 minuten
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular
Latrice Royale, Shangela, Kim Chi en andere publiekslievelingen strijden in deze kerstspecial om de titel Drag Race Xmas Queen. Het wordt een fabuleuze kerst dit jaar!
De film RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular is uitgebracht in 2018 en duurt 40 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular op IMDB

Score: 4,5 van de 10

'RuPaul's Drag Race' brings back eight fan favorites to compete for the title of America's first "Drag Race Xmas Queen."

Acteurs in RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.