Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rumspringa - An Amish in Berlin

Film, 2022, 102 minuten
Rumspringa - An Amish in Berlin
Een jonge amish reist naar Berlijn als overgangsritueel, in de hoop zijn roots te vinden en een andere manier van leven, zelfs liefde. Er wacht hem een grote beslissing.
De film Rumspringa - An Amish in Berlin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 102 minuten. In deze comedy van regisseur Mira Thiel spelen de bekroonde acteurs Jonas Holdenrieder, Timur Bartels en Rauand Taleb. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Rumspringa - An Amish in Berlin is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Rumspringa - An Amish in Berlin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Rumspringa - An Amish in Berlin

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
The Age Of Monsters
Op zijn sterfbed haalt een filmmaker verschillende medewerkers uit zijn onuitgebrachte films bij elkaar voor de première van wat vermoedelijk een postuum werk zal worden.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Bittersweet Days
Nadat haar vriend tijdelijk naar Londen is verhuisd, krijgt een jonge vrouw een hechte relatie met haar nieuwe huisgenoot, een extraverte Nederlandse fotograaf.