Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Royalteen: Prinsesse Margrethe

Film, 2023, 98 minuten
Royalteen: Prinsesse Margrethe
Na het schandaal op het schoolfeest smacht prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met familiedrama kampt.
De film Royalteen: Prinsesse Margrethe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 98 minuten. Ingvild Søderlind. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Royalteen: Prinsesse Margrethe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Royalteen: Prinsesse Margrethe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Royalteen: Prinsesse Margrethe

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.
En del av dig
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.
The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.