Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Royalteen: Prinsesse Margrethe

Film, 2023, 98 minuten
Royalteen: Prinsesse Margrethe
Na het schandaal op het schoolfeest smacht prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met familiedrama kampt.
De film Royalteen: Prinsesse Margrethe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 98 minuten. Ingvild Søderlind. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Royalteen: Prinsesse Margrethe is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Royalteen: Prinsesse Margrethe

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Royalteen: Prinsesse Margrethe

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
Forgotten Love
Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.
Ehrengard: Forførelsens kunst
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Friday Night Plan
Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is.