Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rodney King

Film, 2017, 52 minuten
Rodney King
Roger Guenveur Smith spreekt voor de man die slachtoffer werd van politiegeweld, een incident dat leidde tot de rellen in Los Angeles in 1992. Spike Lee regisseert.
De film Rodney King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 52 minuten. Oscar-winnaar Spike Lee regisseert Smith in deze complexe beschouwing van de rassenrellen in LA begin jaren 90. Rodney King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodney King op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Rodney King is a movie starring Roger Guenveur Smith. Roger Guenveur Smith performs his one man show focusing on the life and times of Rodney King.

Acteurs in Rodney King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Rodney King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.