Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rodeo & Juliet

My Christmas Pony
Film, 2015, 87 minuten
Rodeo & Juliet
Een meisje uit de grote stad moet wennen aan het plattelandsleven op de boerderij van haar familie, totdat een knappe cowboy haar helpt met een paardrijwedstrijd.
De film Rodeo & Juliet is uitgebracht in 2015 en duurt 87 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodeo & Juliet op Moviemeter

Score: 2,2 van de 5

Juliet vergezelt haar moeder Karen op een bezoek naar de ranch van haar overleden grootvader. Het meisje uit de grote stad moet wennen aan het plattelandsleven op de boerderij van haar familie, totdat ze haar grootvaders paard Rodeo en de jonge cowboy Monty ontmoet. De knappe cowboy helpt haar met een paardrijwedstrijd, zodat Juliet genoeg geld kan verzamelen om het paard en de ranch te redden. Ondertussen ontdekt Karen dat haar ex-verloofde Hugh zijn recht op de ranch claimt.

Rodeo & Juliet op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Big-city girl goes to the country and meets a special horse and young cowboy who teaches her to barrel race, while her mother reconnects with a local rancher she was in love with 20 years earlier.

Acteurs in Rodeo & Juliet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
Super Monsters: Vida's eerste Halloween
De Super Monsters delen hun Halloween-tradities met Vida en worden uitgenodigd voor een Día de los Muertos-feest in de achtertuin van de Howlers.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
First Kiss
Een overenthousiaste medewerkster van een cosmeticabedrijf huurt een dromerige fotograaf in die heimelijk in het krijt staat bij een grote rivaal: haar schimmige tante.