Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rodeo & Juliet

My Christmas Pony
Film, 2015, 87 minuten
Rodeo & Juliet
Een meisje uit de grote stad moet wennen aan het plattelandsleven op de boerderij van haar familie, totdat een knappe cowboy haar helpt met een paardrijwedstrijd.
De film Rodeo & Juliet is uitgebracht in 2015 en duurt 87 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodeo & Juliet op Moviemeter

Score: 2,2 van de 5

Juliet vergezelt haar moeder Karen op een bezoek naar de ranch van haar overleden grootvader. Het meisje uit de grote stad moet wennen aan het plattelandsleven op de boerderij van haar familie, totdat ze haar grootvaders paard Rodeo en de jonge cowboy Monty ontmoet. De knappe cowboy helpt haar met een paardrijwedstrijd, zodat Juliet genoeg geld kan verzamelen om het paard en de ranch te redden. Ondertussen ontdekt Karen dat haar ex-verloofde Hugh zijn recht op de ranch claimt.

Rodeo & Juliet op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Big-city girl goes to the country and meets a special horse and young cowboy who teaches her to barrel race, while her mother reconnects with a local rancher she was in love with 20 years earlier.

Acteurs in Rodeo & Juliet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.