Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rock My Heart

Film, 2019, 109 minuten
Rock My Heart
Als een avontuurlijke tiener met een hartkwaal een band krijgt met een wilde hengst, traint ze om als jockey mee te doen aan een voor haar levensgevaarlijke wedstrijd.
De film Rock My Heart is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rock My Heart op IMDB

Score: 7,1 van de 10

17-year-old Jana has a congenital heart defect. To defy fate, Jana seeks every challenge, plunges into every wild and dangerous adventure. Her parents does not like that and are even more in constant fear of their daughter.

Acteurs in Rock My Heart

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits [Origineel];Duits - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals Rock My Heart

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.
Are We Done Yet?
Wanneer zijn jonge zoon wordt gearresteerd, moet een taxichauffeur de rechter en de fanatieke media ervan overtuigen dat hij niet de crimineel is die ze zoeken.
Mon frère
Een tiener met een gewelddadige vader komt in een gevangenis terecht. Hij leert omgaan met een nieuwe realiteit en gaat een onwaarschijnlijke band aan om te overleven.
Rookie Historian Goo Hae-Ryung
De vrijgevochten Goo Hae-ryung kiest voor een nieuw leven als wetenschapper aan het hof van Joseon nadat ze heeft gehoord over een baan voor vrouwelijke historici.
Boi
Boi
Een jonge chauffeur staat op een kruispunt in zijn leven en rijdt een paar klanten rond in Barcelona. Daarbij raakt hij verwikkeld in hun mysterieuze zoektocht.